Waarom Public HTML voor uw website?

public.png

Tegenwoordig zijn er veel gekwalificeerde mensen die een website voor u kunnen maken. Het is dan ook niet makkelijk om een keuze te maken met welk bedrijf u moet gaan samenwerken. Vandaag gaan wij proberen deze keuze makkelijker te maken voor u!

 

Ons Team

Op dit moment bestaat het team van Public HTML uit twee jonge en enthousiaste studenten. Na enkele jaren bedrijfservaring van de één, met het analytische vermogen van de ander en met de kennis van ons beiden, waren wij van mening een sterke basis te hebben om ons eigen webdesign/webontwikkeling bedrijf te beginnen te Harderwijk.

 

Aandacht

Af en toe is het ver te zoeken bij webdesigners, aandacht voor de klant. In de begin fase is er vaak intensief contact voor het ontwerpen en/of ontwikkelen van de website. Echter als alles is afgerond, zult u na enige tijd toch een keer een wijziging willen op uw website. Bij Public HTML kunt u altijd een reactie verwachten. Het zal niet altijd meteen mogelijk zijn om u van dienst te zijn, maar wij zullen u altijd laten weten wanneer het uiterlijk geregeld zal zijn.

 

Flexibiliteit

Het kan gebeuren dat uw website gehackt wordt. Het is dan belangrijk dat er snel gehandeld wordt. Daarnaast kan het goed zijn dat u als ondernemer of particulier overdag gewoon te druk bent. Bij Public HTML hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit. Ook 's avonds zijn wij bereikbaar voor uw vragen en/of ideeën.